Terug

Specificaties

Merk TP Link

Omschrijving

 • Ondersteunt de 802.11ac standaard - de volgende generatie Wi-Fi
 • Gelijktijdige 2,4 GHz 450 Mbps en 5 GHz 433 Mbps verbindingen voor in totaal 733 Mbps beschikbare bandbreedte
 • Twee afneembare externe antennes zorgen voor een stabiel omnidirectioneel signaal en uitstekende draadloos dekking
 • Gigabit aansluitingen verzekeren ultrasnelle datatransmissie
 • EAN 6935364097417
 • SKU ARCHER C2 V3, Archer C2v3

 

 

De Archer C2 van TP-Link voldoet aan de volgende-generatie Wi-Fi norm 802.11ac, die achterwaarts compatibel is met 802.11n en driemaal sneller dan draadloos N. Omdat het zuinig met energie omgaat en een robuuste beveiliging mogelijk maakt, is 802.11ac de perfecte manier om een multimedia thuisnetwerk sneller te maken en congestie veroorzaakt door meerdere apparaten op te lossen.

Mbps dubbelband verbindingen voor vertragingsvrij werken en spelen

Met draadloos snelheden tot 433 Mbps via de kristalheldere 5 GHz band en 450 Mbps via de 2,4 GHz band biedt de Archer C2 u de flexibiliteit van twee afzonderlijke netwerken en superhoge draadloos snelheden. Eenvoudige taken zoals e-mail of surfen worden op de 2,4 GHz band verwerkt, terwijl bandbreedte-intensieve taken zoals online gaming of HD video streaming op de 5 GHZ band plaatsvinden – en dat alles tegelijk.

Stabiel omnidirectioneel signaal en superieure dekking

Met 2 afneembare antennes, gecombineerd met antennetechniek van hoge kwaliteit, kunt u genieten van uitstekende draadloos prestaties met een stabiel signaal in alle richtingen en hoge snelheid over grotere afstanden. Hierdoor beschikt u over een enorme draadloos dekking en betrouwbaarheid overal in uw grote woning of kantoor.

 • Gigabit LAN
 • Gigabit WAN

Volledige gigabit kabelverbindingen voor supersnelle datatransmissie

Met één gigabit WAN- en vier gigabit LAN-aansluitingen kan de snelheid tot 10x maal hoger zijn dan met een standaard ethernetaansluiting. De Archer C2 is zeer krachtig en kan een robuust en supersnel bekabeld netwerk ondersteunen.

 • Gastnetwerk

Het gastnetwerk biedt aan gasten die uw thuis- of kantoornetwerk willen gebruiken beveiligde Wi-Fi toegang, op een gecontroleerde manier en zonder dat u privé Wi-Fi toegangscodes of andere persoonlijke gegevens hoeft vrij te geven.

 • Ouderlijk toezicht

Met behulp van Parental Control kunnen ouders of systeembeheerders een beperkt toegangsbeleid voor kinderen of personeel tot stand brengen.

 • Eenvoudige installatie

Het geoptimaliseerde configuratie hulpprogramma van TP-Link op de meegeleverde CD helpt gebruikers met het installeren van de software en instellen van het draadloze netwerk binnen een paar minuten.

 • IPv6 Ondersteuning

De Archer C2 ondersteunt IPv6, dat fundamenteel is voor de volgende generatie Internet en een reeks nieuwe diensten en betere gebruikservaring mogelijk maakt.

TP-link Archer C2 wireless Router

Ondersteunt de 802.11ac standaard - de volgende generatie Wi-Fi Gelijktijdige 2,4 GHz 450 Mbps en 5 GHz 433 Mbps verbindingen voor in totaal 733 Mbps beschikbare bandbreedte Twee afneembar

Lees volledige omschrijving ...
Op voorraad

Prijs

59,90
Reserveer hieronder uw product dat voorradig is voor afhaling. Is het product niet voorradig neem dan contact op voor meer informatie betreft de levertijd.
Persoonlijke gegevens