Hier bevindt u zich

Alarmbeveiliging

XPS adviseert & plaatst uw alarmsysteem 

Per dag vinden er wel 250 inbraken plaats. Natuurlijk wilt U geen slachtoffer hiervan worden. Een goede manier om uzelf en uw eigendommen te beschermen is een alarmsysteem. Er zijn veel verschillende alarm systemen en sensoren waardoor het soms lastig is om te beoordelen welk alarm voor uw huis of bedrijf de beste oplossing is. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en de nieuwe technologieën waardoor u zeker bent dat u de juiste keuze maakt.

Waarom een alarm systeem?
Niemand wil dat er zonder toestemming zomaar iemand in je huis komt. Vaak is er niet alleen materiele schade, maar ook emotionele schade. Je wilt zowel je eigendommen als jezelf beschermen van inbrekers. Een alarm heeft talloze mogelijkheden. Zo wordt er vooral gewerkt met een combinatie van bewegingssensoren en deurcontacten. Mocht er iemand je huis binnen dringen dan wordt je direct op de hoogte gesteld via je telefoon. Op deze manier is de kans op heterdaad betrappen vele malen groter.  

Hedendaagse alarm systemen
Veel huizen maken nog gebruik van een ouderwets alarm systeem. Wat veel mensen niet weten is dat er veel technologische ontwikkelingen en verbeteringen hebben plaatsgevonden. De nieuwe alarmsystemen werken draadloos en onafhankelijk van internet en zelfs stroom! Bij bijna elke manier van sabbotage zal het alarm zijn werk blijven doen en je eigendommen beschermen. Overal waar je bent krijg je bij een alarmmelding een bericht op je telefoon. In dit bericht wordt zelfs verteld welke sensor is afgegaan. Er zijn talloze sensoren die draadloos samenwerken met het alarm. Zelfs rook- en gasmelders! 

Een beveiligingsplan op maat
Door het grote aanbod alarmsystemen en sensoren is het voor u vaak lastig te bepalen welke bewakingscamera voor uw situatie het beste voldoet. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van beveiligingsplannen op maat en kunnen u dus uitstekend ondersteunen bij het kiezen voor de juiste sensoren op de juiste plek. Onze producten zijn uitermate geschikt voor zowel woonhuizen als bedrijven. Overtuig uzelf van de kwaliteit en kies vandaag nog voor veiligheid!

Installatie op maat
Wanneer u besluit om te beveiligen door middel van een alarm systeem, dan wilt u natuurlijk dat de apparatuur vakkundig geïnstalleerd wordt zodat deze te allen tijden goed functioneert. Wij werken uiterst vakkundig en werken alles netjes weg zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Alles wordt naar wens en in samenwerking met de klant uitgevoerd.

contact

Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact op

Adres Dorpstraat 56, 6122CB Buchten

Snelle serviceBinnen 1 werkdag reactie

E-mailadres info@xps-born.nl

Kvk 64049086 

Interesse of meer informatie

Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. U heeft altijd binnen 24 uur reactie