Hier bevindt u zich

Camerabeveiliging

XPS adviseert en installeert camerabeveiligingsinstallaties 

Op de momenten dat u afwezig bent houdt u graag een oggje in het zeil. Er zijn veel verschillende camera's en opname apparatuur op de markt. Door de bomen zien we het bos niet meer. Niets zeggende specificaties in onbegrijpelijke taal. Waardoor het soms lastig is om te beoordelen welke camerabewaking voor uw huis of bedrijf de beste oplossing is.
Wij kunnen u duidelijk en correct adviseren over de verschillende mogelijkheden en de nieuwe technologieën waardoor u zeker bent dat u de juiste keuze maakt. 

Waarom bewakingscamera’s?

In de media is veel te lezen en horen over beveiliging door middel van camera's. Camera's zorgt nog steeds voor een preventieve en effectieve bewaking van uw eigendommen.  In de meest uiteenlopende omstandigheden en omgevingen kunnen bewakingscamera's u de oplossing bieden voor uw veiligheid. U kunt toezichthouden real life of achteraf beelden terug bekijken.

Preventief, identificeren en bewijs verzamelen

Een camera schrikt af, dus camera's werken preventief. Zien overtreders dat een camera alles filmt wat ze doen? Dan laten ze zich – normaal gezien – van hun beste zijde zien. Een mogelijke dader staakt zijn plannen. Of hij gaat naar een doelwit zonder camerabewaking.

Helaas: sommige daders storen zich helemaal niet aan camera’s. Maar ook in dat geval zijn bewakingscamera’s nuttig. U vergroot de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger om hem aan te houden. Bovendien zal een overtreder die weet dat hij gefilmd werd, minder snel terugkomen. Het risico om herkend te worden, is veel groter.

Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Camerabeelden hielpen al heel wat overtreders veroordelen. Waar plaatst u die bewakingscamera’s het beste?

ADVIES

XPS helpt u graag in uw zoektocht naar het juiste camerasysteem en technology. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.
Wij werken met diverse merken en systemen.

 

 

Heeft u interesse? Wilt u meer info?

Neem dan nu contact met ons op.

 

Interesse of meer informatie

Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. U heeft altijd binnen 24 uur reactie