Hier bevindt u zich

Camerabeveiliging

XPS adviseert en installeert camerabeveiligingsinstallaties 

Natuurlijk houdt u graag een oogje in het zeil, op de momenten dat u daar even geen tijd voor heeft en zeker gedurende uw afwezigheid. Er zijn veel verschillende camera’s en opnameapparaten waardoor het soms lastig is om te beoordelen welke camerabewaking voor uw huis of bedrijf de beste oplossing is. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en de nieuwe technologieën waardoor u zeker bent dat u de juiste keuze maakt.

Waarom bewakingscamera’s?

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van camerabewaking. In de media is vaak te horen en te lezen over beveiliging met camera’s. Dit komt omdat goede camerabewaking constant zorgt voor een effectieve en preventieve bewaking van uw eigendommen. Met onze bewakingscamera’s kunt u zowel toezicht houden als achteraf beelden opvragen wanneer er een calamiteit heeft plaatsgevonden. In de meest uiteenlopende omstandigheden en omgevingen kunnen bewakingscamera's u de oplossing bieden voor uw veiligheid.

Hedendaagse camerabewaking

Zoals alle techniek is ook de camerabewaking in ontwikkeling. De tijden van het opslaan van de beelden op videobanden lijkt alweer mijlenver achter ons te liggen. Goede camerabeveiliging valt of staat natuurlijk evengoed bij de opslag van de relevante beelden, u wilt immers niet alleen een preventieve werking van het systeem. Het opslaan gebeurt tegenwoordig op een Digitale Videorecorder (DVR). Op onze DVR’s zijn de beelden van de bewakingscamera’s ook terug te zoeken en kan bijvoorbeeld bewegingsdetectie ingeschakeld worden. Zo neemt de DVR uitsluitend beelden op wanneer er beweging plaatsvindt in een aangegeven gebied. Zo heeft u altijd camerabeelden als er iets gebeurt. De DVR kan aangesloten worden op internet zodat de camerabewaking direct live online kunt bekijken of terug kunt kijken. Dit kan zelfs op uw mobiele telefoon!

Een beveiligingsplan op maat

Door het grote aanbod camerabewaking is het voor u vaak lastig te bepalen welke bewakingscamera voor uw situatie het beste voldoet. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van beveiligingsplannen op maat en kunnen u dus uitstekend ondersteunen bij het kiezen voor de juiste bewakingscamera op de juiste plek. Onze producten zijn uitermate geschikt voor zowel woonhuizen als bedrijven. Overtuig uzelf van de kwaliteit en kies vandaag nog voor veiligheid!

Installatie op maat

Wanneer u besluit om te beveiligen door middel van camerabewaking wilt u natuurlijk dat de apparatuur vakkundig geïnstalleerd wordt zodat deze te allen tijde goed functioneert. Wanneer er iets gebeurt wilt u natuurlijk niet dat de camerabewaking faalt door een loshangend kabeltje. Wij werken uiterst vakkundig en werken alle kabels netjes weg zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Heeft u interesse? Wilt u meer info?

Neem dan nu contact met ons op.

 

Interesse of meer informatie

Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. U heeft altijd binnen 24 uur reactie