Hier bevindt u zich

BeleefPlus beurs

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Terug

Deze week is het dan eindelijk zo ver!
Donderdag, vrijdag en zaterdag staat XPS op de beleefPlus beurs van Limburg.

U komt toch ook onze stand bezoeken te Geleen? 

BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.
 
Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op die manier heeft u alle ruimte en tijd om gesprekken aan te gaan met experts en alle stands te bezoeken.
 
Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Er zijn stands in de vijf categorieënVakantie, Vrije Tijd, Wonen, Zorg & Welzijn en Tuin & Tuinieren. Elke categorie omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten.

Publicatiedatum 26/05/2015