Hier bevindt u zich

Betrouwbare WiFi

Wilt u ook een betrouwbare WiFi omgeving in uw bedrijf? Laat u dan adviseren door één van onze experts.

Met UniFi® de perfecte WiFi oplossing binnen handbereik boe

XPS Computers is leverancier van UniFi® oplossingen van Ubiquiti Networks. Wij helpen u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere locaties binnen één uniforme interface. UniFi®AP, Unifi Video en mFi® zijn zeer schaalbare, hardware- en software-platformen die uw bedrijf topprestaties leveren tegen betaalbare kosten – zodat u uw zakelijke netwerk uit kunt breiden met honderden indoor / outdoor-apparaten over meerdere locaties.

Hoe werkt het?

UniFi® is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven prestatie, onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer van uw systemen biedt. UniFi® maakt gebruik van een virtuele client / server-applicatie die niets extra kost en geen extra hardware kost. Dit bespaart u geld en tijd in tegenstelling tot traditionele WiFi-systemen.

Met deze intuïtieve software beheert u al uw UniFi® Wireless Acces Points in een eenvoudig te leren UniFi® User Interface. De UniFi® Access Point kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs (tot wel 125 meter) dankzij de nieuwste WiFi-802.11AC technologie. Door de onbeperkte schaalbaarheid kunt u uw draadloze UniFi® WiFi netwerk zo groot of klein maken als u zelf nodig heeft. 

Zodra de UniFi® server geïnstalleerd is op een pc of Mac, kunt u de UniFi® controller raadplegen via elk apparaat met een webbrowser. De UniFi® besturing kan de beheerder direct toegang geven tot duizenden UNIFI Access Points.

De UniFi® AP-AC maakt gebruik van een industrieel ontwerp dat naadloos past in typische omgevingen. De Access Points zijn voorzien van de nieuwste in WiFi 802.11ac-technologie. Alle accessoires zijn opgenomen om de apparaten te monteren, op de muur of het plafond. Ook inbegrepen is de Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit die het mogelijk maakt zowel de stroom en data over te dragen via een Ethernet-kabel op het apparaat.

Aan de voorzijde van het apparaat is een status-LED dat de beheerder kan voorzien van location tracking en waarschuwingen voor elk apparaat.

Alle voordelen op een rij

  • Bespaar tijd en geld
  • Intuïtieve beheersoftware
  • Krachtige hardware
  • Onbeperkt schaalbaar
  • Webbrowser interface
  • Razendsnelle WiFi met groot bereik
  • Industrieel ontwerp
  • Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit

Waarom UniFi® WiFI

Snel

Mogelijke snelheden tot 1.3Gbps (Gigabit WiFi) bij gebruik van WiFi AC. Maar ook een snel netwerk op standaard 2.4Ghz en 5Ghz netwerken.

Optimaal bereik

Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware. Mogelijkheid tot RF Canceling voor nog beter bereik.

Betrouwbaar

Betrouwbaar door professionele software en componenten. Geen last meer van time-outs of het weg vallen van een verbinding of vervelende reboots.

Heeft u interesse? Wilt u meer info?

Neem dan nu contact met ons op.

Meer informatie

 

 

SNELLE SERVICE

Binnen 1 werkdag reactie

Telefoonnummer

+31 (0)46 4811317

 

Adres

Dorpstraat 56, 6122CB Buchten

Interesse of meer informatie

Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. U heeft altijd binnen 24 uur reactie