Hier bevindt u zich

Betrouwbare WiFi

Bent u op zoek naar een betrouwbare WiFi omgeving voor in uw bedrijf (of woning)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Laat u door één van onze experts informeren!

Ubiquiti UniFi® de WiFi oplossing voor een betrouwbaar resultaat

Heeft u last van vier verschillende netwerknamen in huis of op de zaak, slecht of helemaal geen WiFi bereik?  XPS Computers & ICT dienstverlening heeft voor u de oplossing. XPS Computers & ICT dienstverlening is leverancier van Ubiquiti (UniFi®). Wij helpen u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere locaties binnen één uniforme interface.Zo kunt u zonder ergeren gebruik maken van uw WiFi netwerk voor een betaalbare prijs. Zowel voor indoor als ook outdoor gebruik en eenvoudig uit te breiden.

Altijd en overal WiFi bereik, het kan!

 

UniFi® is een uitermate geschikt product om uw bedrijf (of woning) te voorzien van één WiFi -netwerk. Het maakt gebruik van een virtuele client / server-applicatie waar geen extra kosten of hardware aan verbonden zijn. Deze software zorgt ervoor dat u al uw UniFi® Wireless Acces Points kunt beheren in een eenvoudige user interface. 

De UniFi® Acces Point werken het beste als deze bekabeld aangesloten zijn. De voeding verloopt tevens via deze bekabeling, PoE (Power over Ethernet). De UniFi® Acces Points kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs en hebben een frequentie van 2.4 of 5 GHz. 

Zodra de UniFi® server geïnstalleerd is op een computer (Windows of iOS), kunt u de UniFi® controller raadplegen via elk gewenst apparaat via de webbrowser. Deze besturing geeft de beheerder direct toegang tot duizenden UniFi® Access Points.

Het tijdloze ontwerp past in de meeste omgevingen. De voorzijde van het apparaat heeft een status-LED lampje. Deze kan ook voorzien worden van location tracking en waarschuwingen voor elk apparaat.

De nieuwste 802.11 AC technologie zorgt voor top snelheden. U bent verbonden met één netwerk onder één wachtwoord. Te vergelijken met een 4G roaming van uw telefoon provider. 

 

Alle accessoires die nodig zijn om de apparaten te monteren, op de muur of het plafond, zijn inbegrepen. De PoE adapters kunnen wel of niet inbegrepen zijn. In sommige gevallen zijn deze overbodig, denk hierbij aan een PoE switch waarop de UniFi® Acces Points aangesloten kunnen worden.

Dit zal door onze experts tijdens het eerste bezoek onderzocht worden en in de offerte besproken worden welke optie uitgewerkt zal worden.

Alle voordelen op een rij

  • Bespaar tijd en geld
  • Intuïtieve beheersoftware
  • Krachtige hardware
  • Onbeperkt schaalbaar
  • Webbrowser interface
  • Razendsnelle WiFi met groot bereik
  • Industrieel ontwerp
  • Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit

Waarom UniFi® WiFI

Snel

Mogelijke snelheden tot 1.3Gbps (Gigabit WiFi) bij gebruik van WiFi AC. Maar ook een snel netwerk op standaard 2.4Ghz en 5Ghz netwerken.

Optimaal bereik

Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware. Mogelijkheid tot RF Canceling voor nog beter bereik.

Betrouwbaar

Betrouwbaar door professionele software en componenten. Geen last meer van time-outs of het weg vallen van een verbinding of vervelende reboots.

Heeft u interesse? Wilt u meer info?

Neem dan nu contact met ons op.

Meer informatie

 

 

SNELLE SERVICE

Binnen 1 werkdag reactie

Telefoonnummer

+31 (0)46 4811317

 

Adres

Dorpstraat 56, 6122CB Buchten

Interesse of meer informatie

Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. U heeft altijd binnen 24 uur reactie