Terug

Omschrijving

Magix Audio Cleaning Lab
Het nieuwe programma MAGIX Audio Cleaning Lab is tot in detail geoptimaliseerd voor het digitaliseren van lp's en de restauratie van audio-opnames. Dankzij de combinatie uit eenvoudige 1-klikoplossingen, intuïtieve bediening en professionele gereedschappen zoals de spectrale weergave, beleeft u uw opnames in de hoogste audiokwaliteit.

Gedetailleerde bewerking voor effecten
Meer kracht bij de audiorestauratie: met de detailbewerking kunt u de klank van alle effecten naar uw voorstellingen wijzigen en aanpassen.

Tutorial voor de geluidsbewerking
Nog eenvoudigere instap. Nog professionelere resultaten. Deze gratis tutorial laat u de voordelen zien van de detailbewerking aan de hand van de restauratie van een lp.

Geoptimaliseerde touchbediening
Moderne technologie in combinatie met uiterste nauwkeurigheid: dankzij de geoptimaliseerde touchbediening kunt u Audio Cleaning Lab ook op uw Windowstablet of direct op het touchbeeldscherm gebruiken.

Automatische geluidsrestauratie
Auto Cleaning analyseert de audiokwaliteit van muziek of gesproken taal en verbetert deze automatisch. Deze kunt u direct voorbeluisteren, direct met het origineel vergelijken en automatisch toepassen.

Systeemeisen

Besturingssystemen: Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista
Processor: 1 GHz
Werkgeheugen: 2 GB
Schijfruimte: 1 GB voor programma-installatie
Internetverbinding: voor activering en validatie vereist

Magix Audio Cleaning Lab

Magix Audio Cleaning Lab Het nieuwe programma MAGIX Audio Cleaning Lab is tot in detail geoptimaliseerd voor het digitaliseren van lp's en de restauratie van audio-opnames. Dankzij de combinatie ui

Lees volledige omschrijving ...
Op voorraad

Prijs

49,99
Reserveer hieronder uw product dat voorradig is voor afhaling. Is het product niet voorradig neem dan contact op voor meer informatie betreft de levertijd.
Persoonlijke gegevens