Terug

Omschrijving

Licht uit. Spot aan. Uw foto's zijn toe aan hun belangrijkste optreden. In de nieuwe slideshows met Photostory Deluxe. Spannend geanimeerd met camerabewegingen, zooms, muziek. Golven van enthousiasme bij familie en vrienden - te voorzien.

Onze sjablonen, zodat uw slideshows echte voltreffers worden. Inclusief nieuwe fotolooks + 1.500 effecten & muziek. En extra erbij: razend actuele effecten in de Photostory Store!

Leuk voor uw kijkers, leuk voor u: de pret begint bij ons al bij het maken van de slideshows. De intuïtieve effectassistent – echt een belevenis.

Grenzeloze vormgeving. Met de spectaculairste effecten. Uw foto's met hoge resolutie. Vanaf nu mogelijk dankzij de nieuwe, supersnelle programma-engine!

Systeemvereisten:

  • Processor: multikernprocessor met 2 GHz (Aanbevolen**: quadcore-processor 2,8 Ghz of meer)
  • Werkgeheugen: 4GB. (Aanbevolen: 8GB)
  • Grafische kaart: intern, resolutie minimaal 1024x768 (Aanbevolen**: dedicated, minimaal 512MB VRAM)
  • Vrije schijfruimte: vanaf 300 MB voor de programma-installatie Programmatalen: Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands

Magix Fotostory Deluxe

Licht uit. Spot aan. Uw foto's zijn toe aan hun belangrijkste optreden. In de nieuwe slideshows met Photostory Deluxe. Spannend geanimeerd met camerabewegingen, zooms, muziek. Golven van enthousiasme

Lees volledige omschrijving ...
Op voorraad

Prijs

69,99
Reserveer hieronder uw product dat voorradig is voor afhaling. Is het product niet voorradig neem dan contact op voor meer informatie betreft de levertijd.
Persoonlijke gegevens