Terug

Omschrijving

MAGIX Game Control is hét hulpmiddel voor succesvolle gamers. Benchmarking, monitoring, booster en screencapture; alle tools voor een optimale beleving van je games en maximaal plezier zonder moeite.

Versnel je computer voor maximale prestaties en houd alle performance-kenmerken in het oog, direct in de gaming-HUD of in de innovatieve second-screen-app voor smartphone of tablet.

Bewaak live in de gaming-HUD of de app alle relevante systeemkenmerken: FPS, RAM, CPU, temperatuur, geheugen & netwerklast.

Geeft je game de hoogste prioriteit, optimaliseert je energieopties, sluit onnodige diensten en processen af – voor puur gameplezier.

Neem je spel als screenshot of video op en deel het met je vrienden op Facebook, YouTube en waar je maar wilt.

Gratis second-screen-app voor Android & iOS Gebruik je smartphone of tablet als tweede beeldscherm voor alle relevante prestatiegegevens:

  • FPS (framerate)
  • Netwerksnelheid (up-/download)
  • Geheugen (RAM)
  • Stations (harde schijven)
  • Temperatuur van de CPU & GPU
  • CPU (hoofdprocessor)


Magix Game Control

MAGIX Game Control is hét hulpmiddel voor succesvolle gamers. Benchmarking, monitoring, booster en screencapture; alle tools voor een optimale beleving van je games en maximaal plezier zonder

Lees volledige omschrijving ...
Op voorraad

Prijs

30,00
Reserveer hieronder uw product dat voorradig is voor afhaling. Is het product niet voorradig neem dan contact op voor meer informatie betreft de levertijd.
Persoonlijke gegevens